Thursday, May 20, 2010

Traffik= Money

Haaaaaaha,,,

betul ke traffik memainkan peranan penting untuk blogging nie..
oklah serius aku katakan blog nie traffik tak de... so aku nak cuba satu cara...
aku ader terbace kat satu blog pasal backlink...biar aku cuba dulu...hehehehehe
manalah tau rezeki....

1. Na0mei
2. Dahlia
3. uncle
4. Mieran
5. Darkbatman
6. Alif
7. Farah Azriena
8. Keyyah
9. World Agro
10. White Heart
11. Sahabat dari Thai
12. Selingan
13. Idola saya
14. Sahabat dari Filiphine
15. acik mimi

ok...caranya cam nie..
PERATURAN!!!


1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.


2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya okk….
Selamat mencuba!!!

3 comments:

ohmywtf said...

boleh kah??

make money said...

Komform...x leh jana traffik...em...pi rah....
tapi aku dah cuba...tak salahkan...so aku harap tak yah lah buat cam nie...bazir masa je...serius beb....aku tak pandai ckap kias2.....

make money said...

pergh.....mengarutla...semua tu...ner der masuk visitor aku cek...tak de...

Traffik Acik Mimi Headline Animator