Sunday, May 30, 2010

Buat duit dengan innity

Salam di hari isnin yang cerah...


Nuff tetap dihati....
aku masih lagi mencuba dan terus mencuba untuk apply innity...
Cari member-menber yang sudi kongsi pengalaman untuk innity nie..
aku cuba kat sini sini maner la tau dia sudi untuk memberikan khidmat nasihat dan tunjuk ajar..
ada jugak aku gi blog-blog lain dan tinggalkan pesan..
PERGGGG>>!!!! sombong beb.... tau la......guna domain...tak nak tulis kat sini sapa...
mentang-mentanglah ada innity.....tak nk kongsi ilmu sikit kat member
e.............tak pe aku pun tak berkecil hati ...cuma terkilan sedikit atas sikap sesetengah blogger yg masih baru..huhuhuhu ( aku pun baru gak..)
Bukan nak membelakanggi nuff...tapi...earning nya amat lah sikit adoi...

Hari nie aku cuba ke sini mintak bantuan dari dia ...mana la tau rezeki aku ada...memang setiap usaha aku penoooh dgn pengharapan yang tinggi..... biar aku belajar dari bawah aku rela..
member biar ramai musuh usah dicari huhuhuhuhu...


sabar....semoga ade insan2 yang berhati mulia untuk membantu aku dalam kerabaan ku di alam maya ini hehhehehhe

6 comments:

Darkbatman said...

salam bro.. oke. aku baru bace msj ko tadi. buat duit ngn inty memang best sbb nk dpt 1k dlm tgn tp.. nk dpt cam2 ko kene rajin n byk belajar.. 1st step ko kena byk kan entri n rajin blogwalking. 2 jer main point ko. lepas 2, sila buka website innity n ko tengok ape spec dia skrg sbb setau aku, syarat dia sentiasa berubah. klau ko betul2 nk innity, ko kene blogwalking 12 jam sehari paling kurang n kene masuk blog yg berlainan untuk tinggalkan jejak. dlm 3 mgu, ko konpem dpt apply innity. tp risiko dia? ko kene tau jugak, dia xbleh org klik2. so lepas ko dh dpt apply 2, ko jgnla kerap sgt blogwalking.. oke?buat dlu yg ne, yg lain nt aku ajar smula oke! peace y'll..

Faeiz said...

InsyaAllah, saya akan kongsi di blog saya Faeiz.com jika projek ini menjadi.

Innity jadi problem pada blogger baru sebab dia nak 200 unique visitor sehari kalau tak silap,kan?

Darkbatman said...

cmne bro, ape kate ko wt shoutmix dlm blog.. nk men innity, ko xperlu guna domain pun xpe.. blogspot ok jer sbb aku dlu gune blogspot jer.

Faeiz said...

Tapi untuk nampak pro dan lebih mudah orang ingat, better guna domain sendiri. Lagipun wordpress kan terkenal dengan SEO nya? lagi senang nak dapat trafik bro. Ini pendapat seorang newbie je la..

~roslinda~ said...

dr0p by!:)

DaHLia said...

mantapkan blog dulu, baru fikir pasal INNITY :) :)

Traffik Acik Mimi Headline Animator