Wednesday, May 26, 2010

Innity bolehkah buat duit

Petang yang panas dan hangat...........aku termenung seketika .Innity boleh buat duit....itu yang rakan-rakan aku dikalangan alam maya yang bercerita... pasal buat duit melalui internet..
em...
aku memdiamkan diri sejenak....aku ader bukak blog-blog yang ade innity...memang ada iklan tu...tapi boleh ke aku buat....
paling minimun jumlah uv kita 200 dalam sehari....lebih ok kurang jangan...adoi...
Pening juga bila memikirkan tetang visitor nie...
akuy ader gak tanya otai-otai blogger dari mana datangnya visitor mereka...em....
jawapannya HAMPEH....!!!

so...aku ader risik juga blogger-blogger yang gunakan innity nie....tak semua nak cerita..adoi...so aku kene berjinak-jinak dengan blog diaorang...em...

Yang aku tau... bli visitor tu aderlah..masuk program adword dari google....kompom visitor datang...tapi kene bayar...
em..
bukan aku tak nak modal.... daripada beli visitor baik aku gunakan beli domain...ader gak manfaatnya..
so...innity nie... iklan dia mahal...jarang namapak keluar pada blog-blog yang pasang innity ads..
sebulan rm300 beb aku ader bukti kat sini . tu yang aku bersemangat nak join innity ads nie...

Tapi kalau difikirkan balik sayang pulak status aku 'gelihati " nie... kalau dapat innity pasti turun pangkat...hukhukhuk kene pilih yang mana satu innity atau nuffnang..

innity tetap dalam pencarian... aku akan berusaha untuk innity ...aku dah bulatkan hari untuk pasang innity ads...

1 comment:

Faeiz said...

Aku dah dapat idea untuk buat innity. Kalau menjadi, aku inform ko yek?

Traffik Acik Mimi Headline Animator